Другий день роботи Міжнародної науково-практичної конференції «Тенденції розвитку національних економік: економічний та правовий виміри», який пройшов в ККІБП 19 травня 2017р., передбачав обговорення актуальних питань в окремих галузях економіки та виробництва.Відкрила секційне засідання завідувач кафедри харчових технологій, к.т.н., проф. Ромоданова В.О.«Стан та проблеми функціональних харчових продуктів: технології, якість та безпека», - тема, до обговорення якої долучилися співробітники кафедри харчових технологій нашого навчального закладу, науковці з інших освітніх установ, представники виробництв.Доповідь д.т.н., проф. НУХТ Грабовської О.В. на тему «Цукор або штучні підсолоджувачі – чи є в українців вибір?» викликала особливий інтересПредставлена доповідь президента Академії органічного садівництва «Ekogarden» Лановенко В.М. на актуальну тему «Методики органічного вирощування плодів:досвід виробництва органічних саджанців» спонукала учасників секційного засідання до жвавого обговорення.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев