Дуже простий в приготуванні.,Форма для випікання 20 см.
Тісто:7 яєць, 1склянка цукру-пудри, 1 скл.борошна, 2-3 ст.ложки какао,.1 чайна ложечка амоняку, розведеного в 1 стол.ложці молока.
Крем:1 банка вареного згущеного молока, 400 г масла.
Начинка : 1 банка 0,5 л вишень у власному соці залити 150-200 г горілки,щоб настоялись.
Готуємо тісто.Міксером збиваємо білки з цукром-пудрою, додаємо жовтки, борошно,какао і розведений амоняк, легко вимішуємо.Виливпємо у форму, добре змащеною маргарином.Випікаємо при t 180 40 хв. Коли корж добре вистигне(зазвичай печу ввечері), а зранку зрізаю вехр і легко обрізую з боків, вибираючи всю середину, залишаючи боки і низ 🍰.
В крем, збитий з маслом і згущеним молоком, додаю весь м'якуш,який подрібнюю і вишні, попередньо зцідивши горілку з них.Цією масою начиняю торт.Зверху накртваю зрізаною частиною торта, поливаючи його помадкою, яку готую так: 5 стол.ложок цукру-пудри, 2 ст.л.какао, 2 ст.л сметани, 1 ст.л.масла змішую і ставлю варити, в процесі варіння додаю 0.5 ч.л.оцту, коли почне гуснути, знімаю з вогню і поливаю зверху торт.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев