5 яєць збити міксером з 1 склянкою цукру, додати 3 столові ложки меду, 1 чайну ложку соди, 250 г мелених горіхів, 1.5 склянки борошна.
Перемішати, розділити тісто на 3 частини, спекти коржі.
Для крему збити 250 г вершкового масла з 1 банкою вареного згущеного молока та 4 столовими ложкам какао.
Перемастити кожі кремом, поставити в холодильник на 10-12 годин.
Смачного!
P.S. Чудовий торт! Пекла вже двічі донечкам на дні нарождення. Я буду не я, якщо щось не поміняю в рецепті)) Соди додала зовсім трошки, коржі пекла у формі діаметром 28 см. Для крему згущонки було більше, а масла менше. Крем дивовижний, можна і так ним ласувати, чим і скористалися домашні)) Коржі злегка пропитала сиропом. Торт постояв кілька годин при кімнатній температурі, а потім усю ніч в холодильнику.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1