Предыдущая публикация
Ingrediente:
1 kg piept de porc,
2 linguri ulei,
3 linguri vin alb sec,
1-2 cepe,
sare,
piper negru boabe,
foi de dafin,
1 mănunchi verdeaţă,
4-5 linguri mujdei.
Mod de preparare:
Carnea se taie bucăţi cu oase (cîte 1-2 bucăţi la porţie), se presară cu sare, cu ceapă tăiată mărunt, se stropeşte cu vin şi cu ulei, se adaugă piper boabe măcinat măşcat, 2-3 foi de dafin, crenguţe de verdeaţă, se amestecă, se presează şi se marinează la rece 4-6 ore. După aceasta mirodeniile se înlătură. Carnea se prăjeşte la grătar pînă este gata.
Cînd se serveşte se toarnă mujdeiul peste carne.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев